Lastbilar?

Följt med min farbror på hans jobb idag vilket är att åka i lastbil och dela ut öl. Har varit jätte roligt. Imorrn ska jag hälsa på lite folk men annars har jag inget särskilt bestämt förutom att jag ska gå på en affär och köpa lite saker bara här i byn = Lika stort som Umeå, men är en by här i Tyskland.

Sant!<3

Ska snart lägga mig, har hänt mycket idag . Efter att jag åkt traktor så for jag till Leverkusen ( storstan) och kollade lite, va senare ute med hunden. Har även planer för imorrn, dock inte helt hundra på en del saker, men det skriver jag mer om imorrn. Puss och Sov Gott

Traktorn

Har åkt traktor nu i några timmar, man blir ganska trött av att bara sitta still i 50 graders värme.....i solen alltså.......tyvär har jag ingen bild men det kommer:)

Tillbax<3

Sorry för sämst uppdatering, sen jag bloggade sist har det hänt en hel del. Jag va först i stugan ( inget internet) i 1 1/2 vecka och sen for jag med brudarna till sannas stuga och va där i några dar. Det va riktigt nice;) Och igår så bar det av till flygplatsen, for till Tyskland:D själv igen fast nu stannar jag i 1 månad!! När jag kom hit hade jag på mig långbyxor och tjocktröja men jag fik byta ganska snabbt, edt är nämligen SOMMAR här! Igår kl 19 hade vi 30 grader i skuggan!!!! Älskar verkligen det här landet, stan, byn <3 ska börja blogga nu igen ¨.....jag lovar!!

RSS 2.0