Just nu:


Beställt idag:

Har beställt dessa godingar från hm ( shortsen och den blå tröjan) , dom har sjukt mkt rea där just nu. Ex tröjan från 299kr- 90kr :)

Stan

Ska snart dra mig ner till stan för att byta en sak jag köpt och kolla lite. Möjligtvis gå på tivolii men vi får se hur det blir med den saken. Sov över hos en kompis inatt...haha det va lite kul .....mitt i natten så började hon prata tp i sömnen alltså , inga riktiga ord med endå.:) I helgen ska jag se saw3 med brudarna och tp ta det lungt, orkar inte göra så mkt.

Längta till Studenten!<3

Jag vet att det är mycket att se fram emot tills man tar studenten, men endå man kan inte mot stå att bli lite avundsjuk när man ser dom komma till student balen i sina snygga bilar och klänningar. Dessutom kom jag att tänka på en sak......man borde ju egentligen satsa och verkligen göra sitt bästa och sen kunna känn asig så jävulst stolt sen när man själv sitter i bilen på väg till skolbalen. Det är 5 år kvar...med mycket, mycket pluggande . Tänk va hemskt när man gör det där allra sista provet......eller inte hemsk men ni vet!?


Han är bara för skön!!!

Ikväll så blire att tare lungt framför tv/ film/ serier, blir även ensam hemma då min bror sover borta och mamma ska ut och dansa, känns sjukt skönt!!

Dont worry be happy

Ny blogg design på G!! Taggad till 10000, sommarlov snart u know!:D
Denna vecka:
Tisdag: Slutar 13:00 och drar sedan på stan med bästa bruden för att shoppa lite;)
Onsdag: LEDIG!!:D   Slappa och plugga ( sista provet/läxförhöret/redovisningen på torsdag)
Torsdag: Slutar 13:00  Vet inget än skulle  gissa att det blir nydala grillning ( känner det på mig)
Fredag: slutar 12:30 Vara med kompisar och se film ;)
LIVET LEKER !!

Ord språk av Engla: They say you can't by happiness, but you can by an ice-cream and that's kind of the same thing.....

Just nu.....

RSS 2.0